Стало відомо про те, як лише за кілька кроків можна сплатити українцям рахунок за газ. Крім того, є навіть два такі способи, які набагато полегшать вам життя.

Про це розповіли у підприємстві "Нафтогаз", на їхній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Там пояснили клієнтам, як можна сплатити рахунки за газ онлайн навіть без входу до свого особистого кабінету на сайті компанії.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Справа в тому, що у клієнта підприємства виникла невелика проблема. Він не може подивитися, чи має він заборгованість, і відповідно сплатити його. Вся проблема в тому, що він не може зайти до особистого кабінету.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Як сплатити з сайту якщо немає доступу, тому що в примусовому порядку потрібно ввести номер телефону та дати згоду на обробку персональних даних? Поки не можу оплатити з сайту, оскільки немає можливості переглянути стан заборгованості", - запитав споживач.

Нафтогаз України, фото з вільних джерел
Нафтогаз України, фото з вільних джерел

У компанії відразу відповіли, що є два способи вирішення цієї проблеми.

По-перше, це можна буде зробити через будь-який банк. Важливо при оплаті вказати у призначенні платежу такі дані: Оплата за газ, ПІБ, адреса, номер особового рахунку, показання лічильника та період оплати. Реквізити для оплати природного газу для побутових споживачів: Отримувач: ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" ЄДРПОУ 40121452 п/с UA89300465000000260323012042 в АТ "Ощадбанк" м. Києва МФУ М3Ф

Другий спосіб також дуже простий, і все можна зробити в інтернеті. Зі смартфону можна зайти в будь-який чат-бот у зручному для вас месенджері, щоб зробити оплату. Там у головному меню вибираєте "Мій рахунок", після чого кнопку "Сплатити".

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

"Звертаємо Вашу увагу, що для правильної оплати, за особовим рахунком, необхідно пройти авторизацію (вказати особовий рахунок, ПІБ власника, номер телефону), за допомогою розділу "Інший рахунок", - відповіли у "Нафтогазі".

Нагадаємо, що українцям у Мінсоцполітики прозвітували з приводу затриманих пенсій, коли люди отримають гроші

Раніше повідомлялося, що росіянин намагався втекти від мобілізації у вузькій підземній трубі: як він узагалі туди проліз