В Україні вже майже дев'ять місяців триває повномасштабна війна, яку 24 лютого розв'язав російський диктатор путін. Цивілізований світ знає правду, проте бізнес заплющує очі на агресію.

Виявилося, що велика кількість світових брендів все ще працюють на території Росії, і не збираються звідти виходити. Про це повідомили на сторінці Міністерства закордонних справ України у соціальній мережі Twitter .

За словами відомства, щонайменше 50 великих західних компаній все ще продовжують свою роботу на території Росії, і тим самим сплачують податки до бюджету, з якого вже потім закуповуються ракети, призначені для бомбардування українських міст.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Міжнародні компанії, які продовжують працювати в Росії, безпосередньо фінансують російські військові злочини та геноцид українців. Я повторюю свій заклик до їхніх клієнтів та партнерів бойкотувати ці бренди, поки вони не перестануть отримувати кривавий прибуток і не підуть з Росії", - наводить цитату глави. МЗС Дмитра Кулєби прес-служба міністерства.

Напрочуд у цьому списку виявилися такі торгові мережі як Metro та Auchan, виробники різної техніки Philips та Siemens, і навіть гіганти зі сфери фармацевтики Pfizer та AstraZeneca.

Ашан
Ашан

Якщо ви любите ласувати продукцією від компаній Danone і Nestle, то час вже перестати це робити, оскільки з російського ринку вони все ще не вийшли, і навіть не збираються.

Всі бренди, які можна побачити на фотографії, продовжують фінансувати російську агресію, і дозволяють залишатися їм на плаву. Мабуть, вони до кінця не можуть усвідомити весь жах ситуації, і спокійно далі це роблять.

Тим часом українці зазнають бомбардувань і змушені жити від тривоги до тривоги.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Нагадаємо, що затримка пенсійних виплат: у ПФУ розповіли чого чекати найближчим часом

Раніше повідомлялося, що боржники за комуналку отримали попередження: із чим доведеться зіткнутися неплатникам

Також, кому з українців доплатять за роботу: у Мінсоцполітики назвали категорії та умови