У першій половині тижня варто звернути увагу на інтелектуальну працю та творчість.

Приходитимуть оригінальні ідеї, але їх треба буде добре продумати. У другій половині тижня час підходить для того, щоб дозволити собі трохи розслабитися та розважитися, але без надмірностей.

Овен

Овен
Овен

Час кувати гроші. Виконуючи справи сумлінно, з'явиться шанс зійти на вищу посадову сходинку, покращити матеріальний статус та розбагатіти. Швидше за все, вас підвищать на посаді, але й обов'язків додасться. З колегами та керівництвом підтримуйте теплі задушевні стосунки та будьте вимогливі насамперед до себе, продемонструвавши високий рівень самодисципліни, терпіння, жертовності. Знайдіть час для давнього хобі, у перспективі може стати джерелом заробітку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Телець

Телець
Телець

Настають зміни, і від того, як ви їх зустрінете, залежить майбутнє. Прислухайтеся до інтуїції, але віддавайте перевагу логіці та розумним рішенням. В особистому житті постарайтеся бути уважнішими до коханої людини. Не чекайте дій збоку, станьте ініціатором того, що відбувається. Бажаючим зустріти кохання слід більше про це мріяти та пам'ятати, що думка матеріальна. Вона здатна реалізуватися набагато швидше, ніж ви хочете.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Тиждень буде сприятливий для того, щоб звернути на себе увагу вищого керівництва та покращити матеріальний стан. Життя змусить взяти він більше відповідальності. Головне зараз - не упускати шанси, дані вам долею. Любителям азартних ігор та довгих посиденьок у злачних закладах рекомендується утриматися від звичної діяльності у цьому напрямі – ймовірні великі матеріальні втрати.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Уникайте зайвої відповідальності, оскільки можете виявитися крайнім. Словом, краще залишатися в тіні і чекати потрібної години. Ваша недбалість дорого обійдеться не лише вам, а й вашим колегам. Важливі питання контролюйте, також будьте обережні у фінансових угодах. Не забувайте зміцнювати імунітет, пріоритет віддавайте активному відпочинку. Дехто зустріне давню симпатію, поновивши роман.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Тиждень особливо сприятливий для Львів, які займаються творчістю. До справ потрібно підходити практично, фундаментально, обґрунтовано. У плані фінансів тиждень досить вдалий, ваші матеріальні ресурси неухильно зростатимуть завдяки вашій працездатності. Протягом усього тижня ви будете здорові і ніщо не зможе вибити вас з колії. На вихідні не варто відвідувати місця підвищеного ризику.

Діва

Діва
Діва

Тиждень багатий на нові плани та проекти, геніальні ідеї. Неуважність у поїздках і при роботі з документами, загрожує великими грошовими втратами. Дотримуйтесь граничної обережності у грошових питаннях, постарайтеся стримувати свою недоречну марнотратність. Імовірні невеликі проблеми зі здоров'ям: хронічні захворювання мають тенденцію до загострення. Вихідні пройдуть спокійно та розмірено, без особливих хвилювань та потрясінь.

Терези

Терези
Терези

Вам потрібно навчитися врівноважувати бажання та можливості. Реальність така, що вписатись у неї гармонійно зі своїми апетитами складно, але треба! З грошима фартитиме, беріться за чергове завдання і швидше наповнюйте кишені. Ті, хто шукає нову роботу, справлять чудове враження на приймальну комісію. А ось у рідних стінах стартує напружена атмосфера; дисциплінуйте себе, щоб не запалити смолоскип війни з домочадцями.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Доленосний вектор проляже через сім'ю та роботу. На службі плануються позитивні зрушення, тримайтеся ближче до керівного персоналу, витрачайте гроші, але в міру, адже вони вам нелегко даються. Енергетичний потенціал високий і, якщо не спрямуйте його в мирне русло, руйнувань не уникнути. Здатність сприймати та аналізувати перебіг подій поки низька, тому покладайтеся на колег. Кар'єрний демарш розпочався у новому ритмі, тому мають вписатися до нього нормативи.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

У вас буде чимало приводів відчути себе улюбленцем долі. Вам вдасться спіймати птаха щастя, все даватиметься напрочуд легко, тільки не забудьте поділитися плодами успіху з рідними. Укладайте угоди, підписуйте контракти, домовляйтесь з урахуванням своїх та партнерських інтересів. Ваш оптимістичний настрій допоможе не тільки вам, а й оточуючим, до вас звертатимуться за підтримкою. Зараз формується "духовний скелет" вашої особистості, тож постарайтеся, щоб він був сталевим.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Давати старт глобальним проектам не варто. Піддавшись грошовій лихоманці, ризикуєте втратити друзів. Бійтеся давніх недоброзичливців, із якими конкуруєте. Вони можуть зіпсувати нерви, намагаючись підсидіти на роботі. Або компаньйони підсунуть "свиню", вирішивши розірвати контракт. Дипломатично лавіруйте, сфера ділового співробітництва "замінована", але вам попри все потрібно вийти переможцем.

Водолій

Водолій
Водолій

Зміцнюйте кар'єрні позиції. Ваші покровителі – впливові люди; тут ви повинні продемонструвати професійну досконалість, уміння невтомно працювати з творчим вогником, за що матеріальна винагорода не забариться. Відвертість та розкутість вам дуже імпонують, роблячи душею компанії. Але уникайте жартів, що дошкуляють, не розпускайте плітки, оскільки ризикуєте спровокувати антипатію. Займіться домашнім благоустроєм, влаштуйте генеральне прибирання, щось підремонтуйте або переобладнайте.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Ваш творчий потенціал навряд чи оцінять на роботі, тому найцікавіші ідеї поки що притримаєте. Найкраще налаштуватися на повноцінний відпочинок, він буде дуже доречним. Розслабтеся і не поспішайте працювати, передихніть. А гроші надійдуть з інших джерел, у злиднях не опинитеся. З родичами відбуватимуться сварки та примирення. Дозволяйте себе любити, а на тягар своїх почуттів не звертайте уваги.

Нагадаємо про гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.

Раніше ми повідомляли про місяць у повні 8 листопада, хто зможе змінити свою долю: Раки досягнуть висот, Водоліям пощастить у коханні.