Котирування на світових ринках зростають та штовхають цінники на українських АЗС вгору. Найпомітніше почав дорожчати дизель, але бензин також додає в ціні. Про це повідомляє enkorr.

Роздрібні мережі АЗС почали збільшувати ціни на автомобільне паливо. Дизель за останній день додав у ціні найбільше – у середньому 14 копійок і коштує 53,35 гривні за один літр. Зокрема мережі Shell, "БРСМ-Нафта" та Chipo підняли ціни на дизельне паливо на 50 копійок і продають по 53,99 гривні, 52,14 гривні та 52,20 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

"Укр-Петроль" продає дизель на 1 гривню дорожче – 50,60 гривні за один літр. На стільки піднявся цінник у мережі "Олас" - до 53,90 гривні за кіло. Мережа VostokGaz підняла ціни на дизпаливо одразу на 2 гривні – до 52,39 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Натомість дорожчати почали і бензини. Так, середня вартість бензину А-95" досягла 49,41 гривні за літр, що дорожче на 6 копійок, ніж було напередодні. Мережі Укр-Петроль, Олас, Chipo та VostokGaz також виставили нові цінники на бензин. Подорожчання становило від 0,5 до 2 гривень за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.