Стало відомо про те, що Укрзалізниця підготувала важливе оновлення для українців, на яке вони дуже довго чекали. Які квитки тепер можна придбати за допомогою програми.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Цього літа, незважаючи на повномасштабну війну Росії проти України, компанія Укрзалізниця запустила мобільний додаток, через який можна було оперативно купувати квитки на всі регіональні залізничні напрямки.

Проте, українцям все ще дещо не вистачало, і їх почули. Починаючи з 1 листопада, запрацювала ще одна довгоочікувана послуга.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Розроблено це оновлення додаток було спільно з Mastercard, і тепер квитки можна придбати навіть на міжнародні рейси, про що українці давно вже всіх просили.

Через війну для багатьох Польща стала новим притулком, через який доводиться добиратися до будь-якої точки світу. Відповідно, кількість громадян, які регулярно їздять туди-назад досягають часом сотні тисяч за кілька днів.

Вокзал у Києві, Фото: Roman Pilipey
Вокзал у Києві, Фото: Roman Pilipey

Вже доступні квитки до Польщі (квитки на рейси до Варшави, Перемишля та Гелма можна купити вже зараз) та Молдови (потяг №351/352 Київ – Кишинів). Представники також додали всю інформацію про маршрут поїзда - можна побачити всі станції, точний час зупинок, їх тривалість та прибуття в точку призначення.

"Так, тепер можна спланувати, на якій із зупинок бігти за пиріжками та колою", - пожартували в Укрзалізниці.

Вже сьогодні додатком користується 285 тисяч українців, які придбали щонайменше 270 тисяч квитків.

Нагадаємо, що пенсіонерам доплатять майже 600 гривень, але потішать не всіх: на яйця має вистачити

Раніше повідомлялося, що зміниться для українців з 1 листопада: податки, тарифи та паспортні послуги

Також, зима близько: українцям нагадали, хто має право на субсидії та як їх оформлювати