Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що в нашій країні мають бути дешеві кредити, щоби бізнесмени могли розвиватися, будувати такі заводи. Тому Туреччина дуже зацікавлена ​​в тому, щоб поставки зерна були», - стверджує Георгій Біркадзе.

Водночас, він зазначає, що Україні потрібно самій зайнятися нормальним виробництвом. Як пояснює експерт, Україна вирощує зерно, але на переробку відправляє його до Туреччини, де є дуже багато заводів з виробництва борошна, а далі сама купує це борошно. Тобто, наголошує він, це ж борошно з українського зерна, але виготовляємо його не ми.

Аналогічна ситуація, каже експерт, і з деревом: ми відправляємо кругляк, а потім купуємо італійські меблі. Те саме, додає він, і з оборонпромом. Тому, констатує експерт, сьогодні треба займатися розвитком країни, її економікою, і вкладати в це гроші.

«Слава богу, у нас уже з'явилися зерносховища і не маленькі. До речі, якби не розбомбили, а дуже багато розбомбили, у нас уже в країні почалася би позитивна динаміка в агросекторі», - зазначає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, коли питання миру та війни в Україні перейде у дипломатичну площину.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, що потрібно робити в Україні із мережею диверсантів.