В Україні спостерігаються різкі перебої мобільного зв'язку оператора Vodafone. У компанії назвали причину і розповіли про терміни усунення проблеми.

Про це йдеться у повідомленні, яке оператор розіслав українцям на мобільні номери.

У ряді областей країни спостерігаються перебої у роботі мобільного оператора, і причина у російській агресії. Вони псують нам життя у всіх сферах, і зв'язок не став винятком.

Vodafone, фото: скріншот
Vodafone, фото: скріншот

"Друзі, через повторні атаки ворога в деяких регіонах України відсутнє електропостачання. Можуть виникати тимчасові складнощі зі зв'язком. Мобільна мережа потребує живлення і довго не може працювати від акумуляторів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами прес-служби компанії, врятувати ситуацію допомагають зараз дизель-генератори, проте їхня кількість дуже обмежена. Співробітники вже почали працювати над відновленням зв'язку, проте будь-яка нова агресія може зашкодити нашій інфраструктурі.

Зв'язок, фото: Vodafone
Зв'язок, фото: Vodafone

Найімовірніше проблеми продовжуватимуть доти, доки російські терористи атакуватимуть нашу критичну інфраструктуру.

Почалося це після чергового "веселого" понеділка, 31 жовтня. Тоді вони завдали масованого ракетного удару по енергетичній інфраструктурі, через що практично у всій країні почалися перебої з електрикою.

Зв'язок, фото: Знай.ua
Зв'язок, фото: Знай.ua

Нагадаємо, як уникнути повторних відключень світла: цього категорично не можна робити після відновлення електропостачання

Раніше повідомлялося, що українцям обіцяють зростання зарплат у 2023 році, але гаманці товщі не стануть: як інфляція вплине на доходи

Також зняти готівку неможливо: українці скаржаться на проблеми з банкоматами ПриватБанку