Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що найближчим часом чекає на Херсон та його мешканців. Передбаченням він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв заявив, що жителям окупованого Херсона буде дуже важко в найближчий тиждень і з кожним днем ​​буде складніше. Екстрасенс дав зрозуміти, що це явище буде тимчасовим, але коли все закінчиться, не уточнив.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

"Дуже важко. Відразу кажу, що відбуваються дуже важкі ситуації з людьми. Дуже багато є аспектів, постраждало багато сімей. Цей тиждень знову буде дуже важким і чим далі, тим важче поки що буде", - розповів екстрасенс.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Макс Гордєєв додав, що складно жителям Херсона та інших окупованих територій буде зокрема через холоди, що наближаються. Втім, водночас він побачив зрушення в позитивний бік, щоправда, поки що без будь-якої конкретики.

"Позитивних аспектів уже почало відбуватися більше. Маленький просвіт у цій темряві вже є", - додав він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро.

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні.