Якщо за збереження нинішнього становища курс долара триматиметься на рівні до 42 грн, то у разі критичних руйнувань гривня може слабшати.

Наразі рф зруйнувала понад 40% енергетичної інфраструктури України. Гривня стійко витримала руйнування, але якщо влучання збільшаться, це може негативно вплинути на курс гривні. Про це розповів керівник аналітичного відділу Міжнародної академії біржової торгівлі Андрій Шевчишин.

Обмінник. Фото: скриншот з відео
Обмінник. Фото: скриншот з відео

На його думку, росія втратила потенціал, яким можна було вести бойові дії армією, тепер пустила в хід свої терористичні випади.

На думку фінансового експерта, мобілізація у рф не призвела до перелому у бойових діях, хоча й уповільнила звільнення українською армією окупованих територій, і головною загрозою наразі є перспектива критичних руйнувань інфраструктури.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На сьогодні зруйновано близько 40% енергетичної інфраструктури, а критичним є руйнування 50%. Це призведе до відключення електроенергії заводам, їхньої зупинки, простою робітників, припинення випуску товарів", – сказав Андрій Шевчишин.

Курс долара. Фото: скриншот Youtube
Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Хоча з іншого боку, люди, чиї підприємства зупиняться через припинення електрики, втратять доходи та не зможуть купувати валюту, а будуть змушені продавати накопичені раніше готівкові долари, що стримуватиме девальвацію.

Нагадаємо, ми писали, що депутат путіна на позашляховику збив маленького хлопчика: поглянув та поїхав далі.

Як повідомляв "Знай.ua" пенсіонерам доплатять майже 600 гривень, але потішать не всіх: на яйця має вистачити.

Також "Знай.ua" інформував, що зміниться для українців з 1 листопада: податки, тарифи та паспортні послуги.