Дуже часто ми йдемо в душ, відкриваємо пляшку шампуню і не замислюємося, яку помилку можемо зробити.

І ці гучні слова про звичайне миття голови, яке може дуже негативно позначитися на вашому майбутньому, а ви навіть не помітите.

Так що якщо в житті все йде не так, як треба, то зверніть увагу на те, в які дні тижня ви миєте голову і, можливо, все стане на свої місця. А ми, у свою чергу, розповімо вам, коли цього не слід робити.

Миття голови, фото Іnstagram
Миття голови, фото Іnstagram

У тижні є лише 4 дні, коли миття голови допоможе вам із проблемами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вівторок

Помити голову в другий день тижня означає залучити в життя успіх. Це ідеальний день для реалізації нових проектів, які потребують особливої ​​уваги. Якщо помити голову у вівторок вранці, ви зарядитеся позитивом на цілий робочий день. Також ви зможете раз у раз генерувати різні ідеї.

Середа

Помивши голову в середу, ви піднімете собі настрій та отримаєте заряд бадьорості. Також це сприяє упорядкуванню думок. Щоб зміцнити локони та покращити стан шкіри голови, можна для миття використовувати цілющі відвари.

Четвер

Бажано мити голову у четвер у першій половині дня. Так ви активуєте свої розумові здібності і робота легко даватиметься. А якщо ви хочете налагодити своє особисте життя, то голову краще мити ближче до заходу сонця.

Субота

Від втоми, що накопичилася за цілий тиждень, спробуйте позбутися, помивши голову в суботу. Якщо використовувати відвар із м'ятою, то можна залучити кошти.

Душ, фото Pixabay
Душ, фото Pixabay

А ось в інші дні тижня це загрожує наслідками. Дивіться самі.

Понеділок

Помивши голову в перший день тижня, можна позбутися всіх корисних думок та ідей. Не варто мити волосся у понеділок, тому що можна залучити до себе різні неприємності, які не залишать вас протягом тижня.

П'ятниця

Останній робочий день тижня може призвести до проблем у відносинах, якщо ви все ж таки ризикнете помити голову. Щоб скинути з себе весь тягар непростого тижня, краще приділити час масажу та медитації.

Неділя

Згідно з народною прикметою, якщо помити голову в неділю, то можна змити з себе удачу та зіткнутися з фінансовими неприємностями. Найкраще приділити цей час повноцінному відпочинку.

Нагадаємо, ніколи не пийте чай у цей час: нирки попрощаються, а безсоння стане вічним супутником.

Раніше ми повідомляли, що не їжте це, якщо не хочете каміння у нирках: які продукти покладуть вас до лікарні дуже швидко.