Ім'я, дане нам при народженні, не тільки дає розуміти те, як нас називати, але також дарує потужну енергетику, яку може переплюнути тільки магія прізвища.

Але не всі батьки знають, які мають імена, адже найчастіше обирають те, що більше подобається. Для наших читачів ми розповімо про 6 жіночих імен, які обіцяють їхній власниці удачу.

Можливо, серед них є ваше, вашої дитини чи близьких людей. Тоді ми вас вітаємо, адже залишилося лише знайти цю енергію та направити у потрібне русло.

Українка, фото Знай.ua
Українка, фото Знай.ua

Отже, найбільш щасливим і щасливим вважається ім'я Софія. Це ім'я прийшло до нас із Стародавньої Греції. І в його перекладі чітко сказано мудрість. Тому, називаючи свою дочку Софією, батьки з раннього дитинства програмують у дитині мудрий спокій та зосередженість, відсутність суєти та істеричності. Адже саме до таких особистостей і приходить успіх.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Далі за списком – Анастасія. З давньогрецької означає - відроджена, воскресла. Хіба це не успіх? Вже з одного перекладу зрозуміло, наскільки сильна щаслива енергетика цього імені. Адже мало кому в цьому житті вдається воскреснути, і навіть підбадьоритися при падінні. А ось для Анастасії – це можливе завдання. Саме тому воно і є у списку щасливих імен.

Українки, фото: Знай.ua
Українки, фото: Знай.ua

Ще одне ім'я, що незмінно приносить удачу своїм власницям - Єлизавета. Також ім'я єврейського походження і сягає своїм корінням ще в біблійні часи. Значення цього імені – шанує Бога. Подальші пояснення стають зайвими. Чи не так?

Вікторія – перемога! Причому перемога не лише над своїми недоліками, а й над будь-якими невдачами у житті. Це ім'я наділяє своїх власниць силою та волею до перемог над будь-яким злом та несправедливістю. Успіх є постійним супутником усіх Вікторій. І їхнє життя завжди кипить і вирує різними подіями, що закінчуються повною і беззаперечною перемогою.

Дівчина, українка. Фото: Знай.ua
Дівчина, українка. Фото: Знай.ua

Катерина - ще одне жіноче ім'я, яке незмінно приносить удачу. У перекладі з грецької означає - непорочна, чиста, чиста. Як правило, усі Катерини відрізняються саме цими рисами характеру. Їхні помисли завжди чисті, душі - прозорі, а репутація - чиста. Адже прожити життя і залишитися чистою душею і світлими помислами, з чистою репутацією - це і є справжня удача і щастя.

І останнє – Ярослава. Яскрава, славна життєвою силою. Дуже активна та допитлива натура. Вперта, але визнає свої помилки. Вміє створювати затишок, з нею завжди буде тепло та комфортно. Дуже кохана чоловіком.

Українка, фото 24 канал
Українка, фото 24 канал

Нагадаємо про топ-5 фактів про знаки Зодіаку: чи мстиві Скорпіони і чи педантичні Діви.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.