Відомий український продюсер та син легендарної Софії Ротару Руслан Євдокименко показав українцям свого нового домашнього улюбленця.

Руслан Євдокименко любить ділитися з передплатниками у Instagram новими фотографіями чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя. Цього разу він вирішив показати нового члена своєї родини - крихітну дитину Голді.

Руслан Євдокименко опублікував фото, як маленьку собачку тримає на руках його дочка Софія. Новий член сім'ї сина Софії Ротару має милий бежевий забарвлення, проте породу песика Євдокименко не назвав.

Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Фото зі сторінки Руслана Євдокименка

"Голді! 🐶 Ласкаво просимо до сім'ї!"- так Руслан Євдокименко підписав опубліковане фото з новим членом сім'ї.

Користувачам мережі сподобалося нове фото Руслана Євдокименка, тому вони почали залишати компліменти для нового члена сім'ї продюсера.

"Дуже милий", "Класний! А де Джиммі?", "Така класна крихта! Голді - значить "золота", "солоденька дитина", "мила", - такі коментарі залишили користувачі під фото Руслана Євдокименко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Софія Ротару "послала за російським кораблем" тиктокера Кадирова, Лавров встиг поплакатися: "Постійно дзвонять люди".

Раніше ми повідомляли, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay вирішила вразити всіх на вечірці: "Дикий космос".

Також стало відомо, що Софія Ротару жахнулася понівеченому ракетами Києву: дим, розкидані тіла та автомобілі.