Дружина відомого українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та місцями провокаційні пости, розповідає про духовний розвиток та занурює шанувальників у своє цікаве життя. На акаунт Сніжани в Instagram підписано майже 220 тисяч осіб.

Сніжана та Сергій Бабкіни виховують двох спільних дітей - доньку Веселіну та сина Єлисея, а також сина Сніжани від попереднього шлюбу Артура. Вони багато часу проводять разом, і дружина музиканти вирішила показати, як саме.

Сім'я Бабкіних, фото з Instagram
Сім'я Бабкіних, фото з Instagram

Вона показала зворушливе відео, де вона робить відомий всім з дитинства масаж "Рейки-рейки. Шпали-шпали" молодшому синові.

Сніжана повідомила, що це їхній щоденний ритул, який щоразу перетворюється на нову історію з героями. Замість звичних слів, які супроводжуються масажем, вона вигадує свої. Зважаючи на все, Єлисею дуже подобається те, що робить його мама.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мамочкам на замітку😉Щоранку та ввечері ми робимо "Рейки-рейки. Шпали-шпали".З кожним днем ​​історія зростає😂 Щодня з’являються нові герої. П’ятихвилинний масаж перетворюється на півгодинну казку🤪 " - написала Сніжана.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін заспівав про трагедію в Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна розповіла про "манію", яку не в змозі здолати: "Тягне до лісу"

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Бабкін із "5'nizza" розповів, які його плани безжально зруйнувала війна: "Мав святкувати..."