Відома українська співачка Оля Полякова показала своїм численним шанувальникам залаштування прямого ефіру "Ранок з Україною", де вона стала запрошеною гостею.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.4 мільйони людей зірка вела прямий ефір із залаштунку ранкової програми.

Зірка показала, щойно зайшла до студії "Ранок з Україною", де ведучий Григорій Герман одразу ж пояснив співачці, як вестиме прямий ефір за її участю.

Оля Полякова, скріншот із відео
Оля Полякова, скріншот із відео

"А ми готуватимемо ще щось на шоу? Навіщо щось готувати? Я у справі прийшла", - відразу запитала у ведучого Оля Полякова.

Такі питання у зірки виникли, бо мабуть вона не знала, що на неї тут чекає. Адже Оля Полякова хотіла анонсувати останній концерт шоу "Королева ночі".

Проте, зірці все ж таки потрібно було продемонструвати свої кулінарні здібності в рубриці "Смачно за 5 хвилин", де вона мала позмагатися з ведучим ранкового шоу Григорієм Германом. Там вони вирішили приготувати дуже просту та швидку страву, яка називається "французькі тости".

Оля Полякова, скріншот із відео
Оля Полякова, скріншот із відео

Для цієї страви знадобиться хліб, ваніль, цукрова пудра, яйця, вершки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
У миску потрібно розбити яйця і збити їх віночком до яєць додати вершки і знову добре перемішати. У цю суміш потрібно додати ваніль та цукор. Потім беремо хліб і обмочуємо його в цій суміші і ставимо смажитися на сковороду до скоринки.

Оля Полякова, скріншот із відео
Оля Полякова, скріншот із відео

"Це все дуже апетитно, я вже чую як це пахне, я вже хочу швидше це з'їсти. Давайте мені каву", - не втрималася Оля Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова втомилася від того, що їй намагаються "закрити рота", але знайшла вихід.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова зізналася, кому готова кланятися за все, що робиться: "Втрачаємо землю".