Відомий український співак Іван Дорн, який днями збирав гроші на свердловину для мешканців міста Миколаїв, вирішив порадувати своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram. Цього разу Іван показав знімки із британської столиці, де зараз проводить час. Видно, що артист гуляє з цілою компанією колег та друзів.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Івана Дорна у мережі Instagram.

Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram
Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram

"Що тут у вас подивитися?", - підписав нову історію артист.

Можна жартома сказати, що Іван, гуляючи Лондоном, перетворився на червону шапочку. Так воно і є співак доповнив свій лондонський лук червоної біні, а на шиї можна помітити пов'язану білу кофту.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram
Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram

Іван Дорн встиг побувати у різних місцях – подивитися на Темзу, пройтися центральними вулицями, а також попозувати під легендарним Біг Беном біля будівлі британського парламенту. Можливо, у цей час там неподалік був і колишній прем'єр країни Борис Джонсон, якого українці за велику підтримку прозвали Джонсонюком.

Також варто нагадати нашим читачам, що Іван Дорн вирішив свій день народження направити на дуже добру справу, оголосивши її міжнародним днем ​​донатів та посмішок. Артист особисто хоче допомогти Миколаєву та його мешканцям, які дуже постраждали через російських окупантів. Він закликав інших долучитися до відновлення міста.

Нагадаємо, Іван Дорн "скасував" свій день народження заради відновлення Миколаєва: "Тримаємося разом".

Раніше повідомлялося, що екс-продюсер Лободи Крапівіна, яка виїхала з росії, задумалася про "кінець": "Віримо у ЗСУ".

Також Злата Огнєвіч розповіла секрет про Ані Лорак і принизила її, як ніхто: "Вона дерево".