Ірина Федишин, українська співачка, яка регулярно збирає кошти за допомогою свого голосу, розповіла, що заспівала пісню "Я живи", та її можна вантажити на свої пристрої.

Відома співачка Ірина Федишин похвалилася цікавою інформацією про те, що її нову пісню, яка дуже сподобалась українським слухачам виконавиці, можна не лише слухати, але й завантажувати. Жінка зняла відео та розмістила його на сторінці в Instagram.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtubee

Ірина подякувала автору слів та музики за чудову пісню, та зазначила, що попри те, що пісня тільки появилася на майданчиках, вже є перші 200 тисяч переглядів.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Ірина написала, що досі в фейсбуці знаходиться в ані за висвітлення подій війни:

фейсбук, через пости про війну поставив мою сторінку у тіньовий бан. Мої дописи мало хто бачить. У той час, коли важливо постити пости про Україну, щоб бачив увесь світ, фейсбук просто не дає можливості цього робити. Сподіваюся на вашу підтримку: репости, лайки, коментарі.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

У коментарях подякували Ірині за пісню, що розчулює до сліз.

"Я підтримую, і не тільки Лайк, а й серце", "Моя улюблена співачка", "Ірина, від мене багато любові тобі і твоїм рідним, велике серце", "До мурашок, до сліз", - написали у колонці коментарів.

Ірина Федишин, коментарі. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин, коментарі. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин зізналася, куди йдуть усі гроші, зібрані на благодійних концертах: "Дякую кожному".

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин постраждала за правду, отримавши несправедливе покарання: "Не зламати".

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин показала, як її маленький син віддався пориву творчості серед гір.