Відомий блогер Слава Дьомін, який веде свою програму на Радіо Люкс, викликав на відверту розмову Макса Чмерковського, та розпитав, що він думає про Влада Яму.

Слава Дьомін не лякається ставити провокативні запитання до своїх гостей. На своїй сторінці в Instagram Слава розмістив відео, на якому розпитав відомого красеня, хореографа Макса Чмерковського про свого колегу Влада Яму.

Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Влад Яма, твій колега, він з України, і він виїхав з України в перші години війни.І досі знаходиться в США. Як ти вважаєш, це правильний вчинок? - запитав Слвав Дьомін.

На що Макс відповів, що він думає, що це не правильно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дьомін та Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Дьомін та Макс Чмерковський. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Я гадаю, що ні. Але я не знаю, чи маю право на таку думку. Я не Дігусар, я не Салем, я не Ваня Городецький. Якщо б в мене було це право, я б сказав, що це не гарний вчинок. Я не згоден з цим рішенням. - уточнив Чмерковський.

У коментарях підтримали в цілому думку Чмерковського:

"Не зря говорили, що війна показала, ХТО Є ХТО... для мене він(Яма)трус", "Головне, шоб наші захисники повернулися всі живі додому, головне, щоб наволочі не розкрадали гуманітарку", "Дійсно Яма розчарував", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Коментарі. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, ми писали, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський познайомив українців з художником, який допомагає ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" найбільшою помилкою.

Також "Знай.ua" інформував, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський отримав по обличчю у клубі через дівчину.