Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, чи висока ймовірність того, що володимир путін вирішить натиснути на "червону кнопку". Своїм баченням ситуації він поділився в інтерв'ю, уривок якого опублікував на своїй сторінці в instagram.

Російські окупанти не в змозі протистояти воїнам ЗСУ, які почали масштабні контрнаступи, тому "верхівка" Кремля не гидує хизуватися погрозами щодо застосування ядерної зброї. Чи наважаться в Росії натиснути на "червону кнопку", розповів Макс Гордєєв.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Макс Гордєєв вважає, що загрози ядерною зброєю це останній "козир у рукаві" Кремля. Вони намагаються залякати українців і весь світ, сподіваючись "перетягнути канат" на поле бою хоч трохи у свій бік. Екстрасенс додав, що у путіна вже розуміють, що нічого не можуть протиставити ЗСУ, тому намагаються маніпулювати.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Вони намагаються маніпулювати. Ще раз повторюю: найкраща маніпуляція – це маніпуляція страхом людини. Тобто вони вже розуміють, що нічого не можуть", – сказав екстрасенс.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро.

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".