Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула якось поділився радістю зі своїми шанувальниками – його маленька донька Адель не лише вміє весело та завзято сміятися, а й нарешті сказала заповітне "тато".

На сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація, присвячена цій події.

"Посмішка! Я тебе люблю! Моя маленька реготуха! Це точно підніме вам настрій і зарядить посмішкою на весь день! І, на мою думку, вона сказала ТАТО! Вперше чую наживо" , - розповів щасливий батько.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

Судячи з відео, Адель у захваті від витівок її папочки – вона сміється і регоче у будь-якій ситуації. Джеджула лоскоче маля, співає їй пісеньки і катає в колясці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Ти єдина моя донька!" , - радіє телеведучий.

У коментарях фанати бажають Джеджулі успіхів, а його донечці – залишатися такою ж веселою та життєрадісною завжди.

"Яка красуня", "Просто принадність", "Сонечко ясне, ваша лялечка, дай бог міцного їй здоров'я та щастя", "Татчина копія, татова перлина, татова всесвіт. Папі респект", "Малишка дуже схожа на бабусю з Хмельницького, ваш запал і веселощі» , - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, що ведучий Андрій Джеджула продовжив наступ на колишню дружину та хоче змусити відповісти за все.

Раніше ми повідомляли, що зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос розкрила правду про свою вагу: "Знаєте чому?"

Також стало відомо, що колишня Андрія Джеджули звинуватила ексчоловіка у стеженні: "Одразу отримала повістку".