Новий тариф Безлім LOVE UA, до якого можна підключитися з 18 жовтня абсолютно безкоштовно.

Про це повідомляють у пресслужбі компанії. Місячна плата за користування тарифом складає 125 грн перші три місяці, далі - 250 грн на місяць.

Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube
Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube

Також у Київстар є новий тариф LOVE UA. Його вартість - 150 грн за 4 тижні. У пакет послуг входить 12 ГБ інтернету, 1200 хвилин на дзвінки у мережі та інших мобільних операторів, а також 1 Суперсила на вибір (додаткова послуга).

Також, тарифи, які містять послугу домашнього інтернету - "Все разом LOVE UA", "Все разом Оптимум", "Все разом Оптимум+ТБ", "Все разом Максимум". Перші три місяці користування тарифами складає 200 грн, далі вартість залежить від об'єму послуг.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пропозиції Київстар, скриншот
Пропозиції Київстар, скриншот

Серед "плюшок" у Київстар — можливість абонентам безкоштовно замовити доступ до інтернету ще на 7 днів, якщо вони пропустили день оплати. Це важливо особливо у воєнний час, коли не завжди є доступ до інтернету та електроенергії. Послуга не відключається, якщо за неї не сплатили вчасно.

Нагадаємо, ми писали, що Київстар, Lifecell та Vodafone ввели унікальну послугу для всіх абонентів: скористатися можна безкоштовно.

Як повідомляв "Знай.ua" українці зможуть отримати вдвічі більше компенсацій за комуналку: кому доступна програма.

Також "Знай.ua" інформував, що українка поділилася неприємним досвідом використання Київстару: як не виявитися обдуреним на гроші через помилку компанії.