Популярний український співак, володар чарівних вусів Павло Зібров, який днями приїхав із концертом у село під Києвом Мощун, потішив своїх шанувальників новим досягненням. Справа в тому, що кліп Павла Зіброва на пісню "Я так хочу додому" зміг набрати понад 1 мільйон переглядів у мережі YouTube.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павлу Зіброву у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Павло Зібров продовжує активнічати у соціальних мережах і цього разу з'явилися результативні новини. У цьому кліпі показано кадри документальної військової хроніки, зняті в Україні після нападу російських окупантів.

"Дякую, друзі. Ви найкращі", - коротко підписав свій рекорд Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ще у червні Павло Зібров на своєму каналі у YouTube презентував кліп на пісню "Я так хочу додому", присвячену українцям, які після нападу РФ на Україну змушені були залишити мирні українські міста.

"Ця пісня – крик душі мільйонів українців, які були змушені через війну залишити свої будинки та мріють обійняти своїх рідних будинки, там де все знайоме, де завжди потрібні", – написав Зібров у день прем'єри.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Павло Зібров показав, як виглядав задовго до формування сьогоднішнього образу – у юності. Рідкісними архівними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Павло Зібров показав "безусий" період у своєму житті: "Приємні спогади" .

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров: "Такого мужика ховала" .

Також, Таїсію Повалій відправили до Північної Кореї за танці у Кремлі, Зібров все вирішив: "Вона відірвана" .