Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, які дні можуть стати дуже небезпечними для мешканців України через високу ймовірність обстрілу російськими окупантами. Цим він поділився в інтерв'ю, уривок з якого опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв розповів, що глава Кремля, диктатор володимир путін віддає накази завдавати масованих ударів по мирних містах України в зовсім невипадкові дати.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

"Останній 10.10 - це дзеркальна дата, він шукає символічні дати саме в темній магії, щоб повний місяць був. Ці аспекти він дуже любить. Дуже любить це робити несподівано, тобто це ранок. І, звичайно, всі ці аспекти він любить робити в окремі дати", - розповів Макс Гордєєв.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Екстрасенс наголосив, що путін відшукує нумерологічні дати, а також атакує українців у важливі для них дні, тому в такі дати треба бути вкрай обережними.

"Він шукає нумерологічні дати та дати, які для нас означають перемогу, незалежність тощо", - додав екстрасенс.

Раніше портал Знай повідомляв, переможець "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився знаннями: "Профілактика негативу".

Також наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв передбачив, коли чекати на закінчення ракетного терору від росіян: "Мене це тішить".

Крім того, ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що свідчить цифра 10 на картах таро.