Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", де більшість пенсіонерів отримують свої законні виплати, продовжує псувати нерви своїм клієнтам та співробітникам. Цього разу українець поскаржився, що банк змушує людей робити все за власні кошти і нібито керівництво нічого не вирішує.
Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного співробітника "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

"Я вважаю, що керівництво нічого не вирішує! Пригнічувати людей і змушувати робити все за власний кошт, це не вирішення питання. Чи згоден пан Наумов, що співробітники мають купувати страховки за власні кошти для його мотивації? Пан Клічук вимагає, щоб усі співробітники купували страховки та брали Кеш кредити для своїх родичів, дали виконувати плани. Питання, перевірте чому він сам кредит на авто та автострахування робить в інших фінустановах.При цьому постійно кричить, що це не дорого.у нас не такі зарплати, щоб це було недорого "Я б написав відкритий відгук, але це ми вже проходили, ти не задоволений, тебе будемо ганьбити до кінця життя. Не час міняти роботу. При попередньому керівництві ГУ було важливіше", - пише незадоволений чоловік.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Заради справедливості варто зазначити, що представники банку дали відповідь, хоч і в короткій формі: "Все, що співробітники мають робити - це виконувати свої посадові обов'язки та планові показники, якщо бажають отримувати передбачену мотивацію".