Ціни на автомобільне паливо різко пішли вгору, тому перед поїздкою на АЗС краще запастись корвалолом. Що відбувається із цінниками на бензин, дизель та автогаз, показують дані Консалтингової групи "А-95".

Найбільше злетіли цінники бензину марки А-92. Усього за добу середня вартість цього палива піднялася на 47 копійок за кожний літр. Середня ціна за мережами АЗС складає 47,83 гривні за один літр. Водночас вартість бензину А-95 залишилася на колишньому рівні – у середньому 49,43 гривні за літр. Бензин А-95+ трохи подешевшав - з 50,08 до 50,07 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Окрім того, на українських АЗС змінилися ціни на дизельне паливо. Середня вартість цього палива становить 53,52 гривні за літр, що на 3 копійки дорожче, ніж було днем ​​раніше.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не припиняють зростати ціни на автомобільний газ. У середньому паливо продається по 27,36 гривні за літр, що на 17 копійок дорожче, ніж попереднього торгового дня.

За останніми прогнозами експертів, українським водіям слід готуватися до того, що вартість автогазу найближчим часом підніметься щонайменше до 29 гривень за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.