Незважаючи на повномасштабну війну та всі труднощі "Укрпошта" продовжує працювати і навіть радувати клієнтів приємними акціями. Так цього разу компанія скасувала плату за доставку для деяких українців. Подробиці акції розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Укрпошта" зробила приємний сюрприз для українців, котрі активно користуються онлайн-сервісом оголошень ОЛХ та купують товари з доставкою. Так, протягом жовтня доставка товарів проводитиметься безкоштовно.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

У компанії порадили українцям хоча б зрідка балувати себе, незважаючи на складну ситуацію в країні.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У жовтні доставка замовлень Укрпоштою по OLX Україна є безкоштовною, тому можна не стримувати себе. Безперечні переваги для вас: оплата товарів після огляду, можливість повернення коштів, отримання посилок у відділенні поряд Укрпошти. Радуйте себе хоча б зрідка і не шукайте для цього випадку" , - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, Нова пошта знову опинилася в центрі уваги: ​​клієнт поскаржився на раптове зникнення посилки та недійсну накладну.

Також наш портал інформував, українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін: "Бабки з брудним волоссям та обшарпаним манікюром".

Крім того, ми писали, що "Нова пошта" знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.