Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз вона дала ексклюзивне інтерв'ю, яке пройшло під час прогулянки Хрещатиком у Києві, просто під час війни. Аліна Доротюк багато дізналася від актриси, яку всі знають, як веселу гумористку... але виявилася вразливою, ніжною, серйозною і категоричною людиною.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео
Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео

"Відверто про нові відносини з іноземцем; поповнення в сім'ї; повернення в Україну з Великобританії, куди поїхала разом із коханим на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Колег-гумористів з Росії та люту ненависть до всіх росіян. А також за що особисто вдячна Володимиру Зеленському у сьогоднішній розмові", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

— Мені дуже не подобається, коли хтось там "ой, хтось поїхав, той п**арас", а ті, хто залишилися - ті молодці. Ну, так зачекайте, це був не вибір людини поїхати, розумієте? І мені здається, що ми через багато пройшли, щоб ще один на одного через це злитися?

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

Мені це дивно... навіть коли якісь чоловіки поїхали. Вони допомагають, і ти бачиш результат їхньої роботи. Вони донатять багато грошей і однаково їм прилітає за це. Це не правильно.

— Іра, где Олег Винник?

— Хто це? Я жартую. Я не знаю де він. Він десь зник, кажуть, що він хворий. Але якщо хворий, то, звичайно, нехай лікується. Що робити?

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поскаржилася на розміри "співмешканця", що розвалився на ліжку: "Такий довгий..."

Як повідомляв "Знай.uа", дівчинка Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару заплуталася в деревах з голою ногою: "Босиком на холодному"

Знай.ua писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголила ніжки перед дітьми заради Зеленського: "Навіщо втягувати..."