Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська часто радує свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська показала себе в стані, з яким знайомий практично кожен українець з початку повномасштабної війни. Артистка, як і всі люди, під час оголошення повітряної тривоги ховається в безпечне місце, і не важливо – вночі це відбувається, чи рано вранці.

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська
Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

Зважаючи на все, зірка знаходилася в коморі, і не одна - її підтримували маленькі собаки. На фото Сумська позує абсолютно без макіяжу і з обличчям, що не виспалося, а все тому що окупанти знову обстріляли Київ 18 жовтня.

Акторка нагадала, що зараз важливо економити електроенергію, тим більше, коли ворог завдав ударів по критичній інфраструктурі, через що українці залишилися без світла та води в деяких містах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Тримаємось!✊🏻Не забуваємо економити ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ!!!‼️‼️‼️ Мої манюні завжди дарують море любові!🐶🐶" - написала Сумська.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська страждає через цькування земляків і боїться того, що її зятя з росії відправлять на війну: "Дуже важко"

Як повідомляв Знай.ua, донька Ольги Сумської Тоня Паперна, яка живе в росії, через 7 місяців згадала про Україну: "Завжди є привід "

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська з чоловіком Борисюком надихнула бійців на нові подвиги: "Тепер вони – воїни світла"