Відома співачка, народна артистка України та кандидат філологічних наук Марія Бурмака вийшла на прогулянку Києвом та розповіла про панічні атаки, які відвідують її під час ворожих атак. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марія Бурмака насолодилася осінньою прогулянкою столицею та побувала біля зруйнованої російської техніки, яка стала пам'яткою провалу окупантів. Зірка зізналася, що у моменти ворожих атак, які у столиці почали траплятися частіше, її відвідує стан, схожий на панічну атаку.

Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka
Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka

"В моменти прильотів, коли починаєш по якимось натяках вичисляти куди прилетіло, як правило серце починає перевертатись і трясуться руки. Я тоді кажу собі, "Маня, дихай". Вдих-видих. Тоді перекличка. Тоді в голові план дій", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Марія Бурмака додала, що нехай їй та багатьом українцям важко, але є й ті, хто не може собі дозволити навіть злякатися – воїни ЗСУ. Вона захопилася їх мужністю і закликала молитися за захисників та підтримувати їх.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona розповіла, як її в Україні "зустріли" дрони-камікадзе, випущені окупантами: "Боляче, як вперше".

Також наш портал інформував, що провідна 1+1 Лідія Таран вперше показала брата, який служить у ЗСУ: "Довелося вивчити мову гранатомета".

Крім того, наш портал інформував, Світлана Табарова з "Real O" розповіла, що допоможе зблизитися з дітьми та відволіктися від війни: "Мріємо разом".