Синоптики Українського гідрометеорологічного центру повідомили, якою буде погода у вівторок 18 жовтня. Згідно з їхнім прогнозом, вночі слід очікувати навіть мінусової температури.

За словами синоптиків в Україні 18 жовтня очікується суха погода без опадів. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, в західних, північних областях та на узбережжі морів 4-9° тепла, вдень в Україні 15-20°.

Стосовно Київщини, то там синоптики Українського гідрометеорологічного центру 18 жовтня обіцяють також гарний приємний день без опадів. Температура вночі 4-9° тепла , вдень 14-19°, у Києві вночі 7-9° тепла, вдень 17-19°.

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Кріс того, синоптики Українського гідрометеорологічного центру зробили попередження, яке стосується підвищеної пожежної небезпеки у кількох регіонах України.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Попередження про пожежну небезпеку по Україні. 18-20 жовтня у південних та Вінницькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.", - йдеться у повідомленні. Укргідрометеоцентр

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення