Харківський кіт-мем Степан, який з початку повномасштабної війни був змушений покинути свій будинок і вирушити до Франції, у теплі краї, повернувшись, зустрівся з популярним українським тревел-блогером.

Відповідні публікації було виставлено у соціальній мережі Instagram. Спершу відео, а потім і до фотографій дійшло. Вони дуже підходять один одному, судячи з поведінки та реакції один на одного. Кіт Степан сидить, закинувши лапу на стіл. Перед ним та Антоном Птушкіним – келихи, можливо, з вином.

"Цікаво, скільки Птишкіну обійшлося, щоб наша зірочка Степан його прорекламував", "Не можу зрозуміти, кому я заздрю ​​більше: Степану чи Птушкіну?", - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потім були опубліковані чотири кадри - кіт Степан навіть іноді поглядав на Антона Птушкіна, періодично відводячи погляд кудись у далечінь з фірмовою усмішкою.

А під кінець тревел-блогер навіть узяв котика на руки. І тут втрутився пес Патрон із ДСНС.

"Ну скажи він класний! Я так на руках у нього просидів з десяток разів. І не хочеться злазити", - написав він.

Нагадаємо, коханець Дорофєєвої Михайло Кацурін готовий до інтимного відео, але без Наді: "Режисер приїхав"

Як повідомляв "Знай.ua", легендарний кіт Степан з Харкова повернувся в Україну, щоб бути вірним патріотом: "Ми раді, але це безпечно?"

Знай.ua писав, Антон Птушкін показав, що російські окупанти зробили з Харковом: "Боляче бачити..."