Моторошні подробиці ранішнього удару іранськими дронами стали відомі після роботи рятувальників у столиці.

Про це повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко у своєму телеграм-каналі.

"Внаслідок удару іранським дроном по житловому будинку загинула молода родина киян. Богдану та Вікторії було по 34 роки. За повідомленням свідків, вони чекали на дитину. Вікторія була на 6 місяці вагітності і збиралася у грудні йти у декрет", – написав Антон Геращенко.

пост Антона Геращенка у телеграм
пост Антона Геращенка у телеграм

Раніше Знай повідомляв, що ранішній обстріл столиці, Сумщини та Дніпропетровщини мав на меті завдати нової шкоди критичній інфраструктурі нашої країни. Про це у своєму телеграм-каналі написав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Сьогодні вранці російські терористи вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України в трьох областях. Зокрема зафіксовано 5 ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об'єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки. Наразі всі служби працюють над усуненням наслідків обстрілів та відновленням електропостачання. Кожен регіон має план антикризового реагування. І просимо українців задля стабілізації енергосистеми так само згуртовано й свідомо підійти до заощадливого споживання електроенергії. Особливо в пікові години", – пише Денис Шмигаль.