Всі ми з нетерпінням чекаємо на закінчення війни, яку почала росія. Свою перемогу над путіним та його ордою українці святкуватимуть дуже голосно.

І чим ближче цей щасливий день, тим більше розводиться всяких експертів, астрологів, тарологів та ворожок, які призначають свою дату перемоги України.

Наразі соцмережі в очікуванні нашої перемоги 20 жовтня 2022 року, адже цю дату сказала не просто якась ворожка, а професійна юристка із 20-річним стажем.

Дівчина веде відлік до цього дня у своєму тік-ток акаунті і має як шанувальників, так і хейтерів, які переконані, що жінка просто заробляє собі популярність, спекулюючи на такій жалкучій темі.

Звільнення Лиману ЗСУ, скріншот з відео
Звільнення Лиману ЗСУ, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Не можна не помітити, що така активність юристки не пройшла безвісти і навіть знаменитості стали вірити в перемогу України саме 20 жовтня. Серед них кулінар та зірка "МайстерШеф" Вадим "Пава" Бжезинський.

Чоловік опублікував у ТікТок ролик, де показав свою думку з цього приводу.

Пава, фото з Instagram
Пава, фото з Instagram

Кулінар повідомляє, що мовляв багато хто навколо каже йому, щоб він не вірив у казки, адже війна закінчиться не раніше весни 2023 року.

На що Пава повторює за текстом у звуку: "Побачимо-побачимо", і пише: "Я, який щодня чекає на відлік жіночки, яка каже, що війна закінчиться 20 жовтня".

@pava_vb2

🇺🇦💪

♬ оригінальний звук - Scorpion

Українці розділилися на 2 табори у коментарях до відео зірки "МастерШеф":

"А потім вона скаже, що не уточнювала, в якому році", "Віримо разом. Ви не уявляєте, на що здатний наш мозок", "Сила колективної думки", "Так, налашутвались на перемогу 20 жовтня - значить так і має бути ", "Треба вірити всім, що 20 жовтня 2022 року наша перемога, щось станеться, що путіна зметуть з його крісла", "Щоразу кажу: дай Боже!"

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Пава звернувся до Олексія Арестовича на Великдень із делікатним питанням.

Раніше ми повідомляли, що Пава стиснув в обіймах свого суддю Ектора Хіменес-Браво з "МастерШеф" і шокував зізнанням.