Протягом першої половини цього тижня намагайтеся уникати конфліктів. Якщо під час розмови ви відчуєте, що на вас намагаються чинити тиск, рекомендується припинити розмову.

Зі свого боку у спілкуванні слід уникати грубості та будь-яких негативних висловлювань. Думати намагайтеся позитивно, оскільки негативні думки у цей період можуть легко матеріалізуватися. У другій половині тижня спілкування набуде більш серйозного та ділового відтінку.

Овен

Овен
Овен

Настав час здатися перед оточуючими в кращому світлі і ненав'язливо зачаровувати їх своїми талантами. Середа та четвер - оптимальні дні для втілення ваших задумів у реальність. У неділю можлива раптова зміна планів. До речі, можуть несподівано нагрянути гості – і ви чудово проведете час. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже вірне вирішення проблем, що виникли. Найбільш вдалим днем ​​буде п'ятниця, невдалим може стати вівторок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Телець

Телець
Телець

Тиждень обіцяє розпочатися з добрих новин, які відкриють перед вами нові горизонти. Понеділок, швидше за все, буде добрим та гармонійним днем. У середу на роботі та вдома можливі конфліктні ситуації, тому будьте обережнішими в словах та вчинках. Контролюйте кожен крок, інакше сплеск емоцій із подальшими конфліктами практично неминучий. У четвер слід уникати поспішності у рішеннях та зайвої гарячості у спілкуванні, а також неприємних зустрічей. Ближче до вихідних слід згадати про друзів: на вас чекає сприятливий час для розважальної поїздки до їхньої компанії.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Цього тижня ви можете опинитися під тиском непередбачених обставин, які можуть внести значні зміни до ваших планів. До хороших подій тижня можна віднести активізацію контактів з людьми, які перебувають далеко від вас, будь то родичі, друзі або ділові партнери. У четвер може виникнути стан тривожності, постарайтеся з'ясувати його причини. Можливо, варто хоч трохи зменшити робочий темп. У вихідні на вас може навалитися надмірний тягар домашніх проблем та турбот, так що адекватно розраховуйте свої сили.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Шквал недавніх проблем піде на спад і вас може охопити трудовий ентузіазм. Не втрачайте нагоди повчитися у колег і, у свою чергу, поділитися досвідом з ними. Не виключені пропозиції нової роботи або підвищення служби на старому місці. У вівторок увечері несподівані новини можуть порушити ваші плани. У середу незначні проблеми з'являться через непродуману поведінку оточуючих. Завершивши важливу справу у п'ятницю, ви заслужите подяку від начальства.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Загальна тенденція тижня – крок уперед, два кроки тому. У понеділок вам краще суворо дотримуватись дисципліни і виявляти видатні ділові якості, бо забрудніть у суєті. Чим більше нового ви дізнаєтесь у середу, тим більше успіхів на вас чекає в найближчому майбутньому. У п'ятницю постарайтеся не пов'язувати себе жодними обіцянками: мабуть, їх буде дуже складно виконати. Проблематичними можуть стати стосунки зі старими друзями та однодумцями.

Діва

Діва
Діва

Постарайтеся бути відвертішими у стосунках із начальством. Тиждень сповнений подій та різноманітних пригод, лише за необхідності бажано вчасно зупинитися. Ви могли запланувати занадто багато, тому, ймовірно, вам доведеться відмовитись від частини намічених планів. У вівторок експерименти може бути неправильно сприйняті, тому бажано використовувати традиційні методи у роботі. У неділю наведіть порядок у думках, речах та паперах. А решту часу відпочивайте, дозволяйте собі маленькі слабкості.

Терези

Терези
Терези

Цього тижня на вас чекають цікаві події. Вловіть напрямок вітру змін, щоб максимально скористатися сприятливими можливостями. Зберігайте чесність, і тоді жодні чутки не зможуть зашкодити вам. У вівторок ви можете відчути, що справи, що накопичилися, не терплять зволікання. Точно сплануйте цей день: тоді вам вдасться зробити все, що потрібно. У середині тижня розумний компроміс щодо ділових партнерів може принести несподіваний та досить відчутний прибуток.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Цього тижня ви зможете плідно працювати, не відволікаючись на прикрі дрібниці, а зміни у трудовому колективі принесуть не лише підвищення на службі, а й відповідальність. У понеділок плани реалізовуватимуться цілком вдало, але до середини тижня можливий затор. На четвер краще нічого не планувати – цього дня живіть за вільним графіком, а інтуїція вас не підведе. П'ятниця може висвітлити вашу справжню подобу. Якщо вам є що приховувати, варто заздалегідь подбати про те, щоб ніхто цього не помітив. На вихідні варто запланувати невелику подорож.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Для свого спокою в будь-яких справах першої половини тижня виключіть ставку "на авось". Вам знадобляться такі якості, як принциповість і тверезість суджень, а якщо до цих достоїнств ви додасте ще й тактовність, а також вміння поспівчувати, то зможете взяти реванш за всі поразки, що вас спіткали за останні кілька тижнів. У середу будьте уважнішими та передбачливішими у справах професійних, оскільки ділові партнери чи колеги здатні втягнути вас у вельми сумнівну аферу. Вихідні дні постарайтеся провести у сімейному колі.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Будьте об'єктивнішими в оцінці власних можливостей. Зараз планувати варто тільки те, що вам під силу. Постарайтеся розповідати про себе якнайменше. На роботі та стосовно ділових партнерів поводьтеся стриманіше, слухайте оточуючих уважно, не пропускайте цікавих висловлювань і знаходите застосування отриманої таким чином інформації. Вдома і в сім'ї на вас чекає спокій та благополуччя. У суботу проведіть день творчо, реалізуйте ваші давні задуми. Неділя – результативний день для неофіційних зустрічей та переговорів.

Водолій

Водолій
Водолій

Якщо візьметеся за будівництво - особливо планів, - не беріть як фундамент пісок, а повітря не робіть основним будівельним матеріалом. Дивитись на життя цього тижня потрібно максимально прагматично. Намагайтеся завершити всі серйозні та невідкладні справи у вівторок, щоб не повертатися до них. До вихідних підчищайте давно відкладені відносини середньої терміновості. У вихідні відпочиньте як слід, тому що наступний тиждень може виявитися складним.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Бажано не зупинятися на досягнутому. Якщо ви будете надмірно дбати про миттєвий комфорт і благополуччя, то можете принести в жертву реалізацію дуже цікавих та перспективних планів. Прислухайтеся до порад оточуючих - а деякі з них варто навіть використати. Цього тижня може з'явитись шанс змінити роботу. Якщо вас у отриманому реченні все влаштовує, варто ним скористатися. У четвер краще не вступати у суперечки з начальством. У п'ятницю від добрих взаємин з колегами багато залежатиме.

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.