Влада Київської області знову просить киян обмежити використання електрики у пікові часи навантаження.

Голова Київської ОВ Олексій Кулеба та заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко закликали мешканців столиці та області мінімізувати споживання електроенергії з 17:00 до 23:00.

"Маємо серйозні наслідки, але їх можна мінімізувати (мова про ранішній ракетний обстріл області, – ред). Все, що необхідно – сьогодні максимально раціонально підійти до використання електроенергії", – додав Кирило Тимошенко.

До заклику економити приєдналися у ДТЕК. Представників бізнесу просять відключити електронні вивіски та вітрини, повідомила директор СКМ Наталія Ємченко (ДТЕК входить до холдингу СКМ).

Як повідомляв Знай раніше, суботній ранок для мешканці Київської області почався не з кави, а зі звуків вибухів та повітряної тривоги. Але, за попередніми даними, обійшлося без жертв.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ракетний удар по одній із громад області. Усі служби працюють, рятувальники на місці. Попередньо без жертв. Залишайтеся в укриттях до відбою тривоги. Не фіксуйте місце влучання та не викладайте фото й відео до мереж", – нагадав Олексій Кулеба у своєму телеграм-каналі.