Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Дівчина вже багато років залишається провідною програмою "Аферисти в сітях", яку без неї уявити дуже важко. А якось вона розповіла про фейкових кастинг-менеджерів "Нового каналу", які пишуть українцям та пропонують їм участь у відвертому шоу після надання голих фото та відео.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Другою та третьою фотографією у профілі Олена-Крістіна закріпила листування з несправжнім кастинг-менеджером, який пропонує знайти партнерів за різними критеріями, включаючи розмір статевого органу.

"Друзі, якщо вам таке пишуть, одразу блокуйте. Це фейкові кастинг-менеджери! Якщо вас запросили на кастинг, і пропозиція викликає сумніви, пишіть мені в особисті повідомлення, якщо не відповідаю, тому що може потрапити до спаму, то пишіть у коментарях під останньою постом, я відповім! А ще всі актуальні кастинги є на сайті Нового каналу!", - пишуть із офіційної сторінки "Нового каналу" у коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чим її можна мотивувати та "телепортувати".

Раніше ми повідомляли, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала, як картопля "напророкувала" їй вагітність.