Кілька місяців тому всю країну приголомшила новина про те, що актриси та телеведучої Руслани Писанки більше немає в живих. Її чоловік дуже довго приходив до тями, але все ж таки зважився на перше інтерв'ю.

Це перше його велике інтерв'ю після того, як його кохана жінка покинула цей світ, і дав він його музею " Голосу мирних ".

Пішла з життя Руслана Писанка 19 липня цього року. Вона довго хворіла, але при цьому ніколи не розповідала про це публічно. Навіть колеги зі сцени не думали, що вона поїхала до Німеччини на лікування.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук

Жінка боролася з онкологією, але, на жаль, хвороба перемогла. Після початку воєнного стану в країні вона виїхала до Німеччини, а ось Ігорю Ісакову довелося залишитися в Україні через заборону.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Через 10 днів вони з'ясували, що лікарі підтвердили злоякісну пухлину, і в ті ж дні від такої хвороби померла її мати. Подвійний стрес.

Спочатку лікарі давали добрі шанси на одужання, і ще через півтора місяці чоловікові все ж таки вдалося потрапити до неї, оскільки клініка подала спеціальний запит на виїзд чоловіка в умовах воєнного стану.

Руслана Писанка, facebook.com/ruslanapisanka
Руслана Писанка, facebook.com/ruslanapisanka

На той момент у актриси була вже третя "хімія", і він їй привіз кілька перук.

Ніхто до останнього не знав про її самопочуття, оскільки вона вирішила нікого не травмувати звістками про хворобу. Коли треба було вийти на вулицю, вона завжди фарбувалася і посміхалася.

Останній день життя коханої Ігор Ісаков згадує з посмішкою. Їй тоді стало краще, і вони були щасливі вдвох. З'їздили на ярмарок, а потім ще й борщ зварили.

Ближче до вечора стан погіршився і її знову госпіталізували. Коли чоловіка пустили до палати, він тихо сів, щоб не розбудити її, але, як виявилося, тоді її вже не стало.

Руслана Писанка з чоловіком. Фото: скриншот Facebook
Руслана Писанка з чоловіком. Фото: скриншот Facebook

На той момент зайшла медсестра і сказала, що Руслані вже не боляче, їй добре. Ігор зрозумів не одразу, що це означало. Тоді жінка вже віддала Богу душу.

Нагадаємо, що чоловік Писанки Ігор Ісаков розповів про перше побачення з Русланою у церкві

Раніше повідомлялося, що чоловік Руслани Писанки перед похороном назвав її справжнє ім'я

Також, чоловік Руслани Писанки просить зробити щось важливе для покійної дружини