Світлана Лобода в Telegram та Instagram поділилася кількома публікаціями, які так чи інакше пов'язані з повномасштабною війною проти рашистів.

14 жовтня 2022 року виконавиця розповіла про одне з найважливіших свят – День захисників та захисниць України. За її словами, у розпал військових дій він набув нового, більш масштабного значення. Люди, які борються за нашу свободу та незалежність, назавжди будуть вписані в історію як герої.

Світлана Лобода, фото: Telegram
Світлана Лобода, фото: Telegram

"Я пишаюся мужністю захисників і стійкістю захисниць. Саме від них залежить наше життя, чисте небо над головою та спокій наших дітей. Сьогодні вони є непорушним щитом нашої свободи! Вітаю! І дякую, за вашу відвагу, героїзм та вільну Україну!", - пише Світлана Лобода у публікації.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось у Telegram вона поділилася фразою, яка пояснює майбутнє України. Світлана заявляє, що перед сходом сонця можна вловити момент, коли небо стає блідим та безбарвним. І дивлячись на ці фарби завжди є віра в те, що ось-ось станеться щось хороше.

Так і відбувається насправді. Бо наскільки тяжкою не була ця війна, Україна обов'язково переможе і назавжди доведе всьому світу, що не варто вторгатися на наші землі.

Нагадаємо, Світлана Лобода надихалася травами і показала, як виглядає після цього: "Люблю, коли поруч"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода зізналася у проблемах зі здоров'ям: "Звідки готувався напад?"

Знай.uа писав, Світлана Лобода задумалася, як змінилися діти через війну: "Жахливе залишилося позаду"