Відома українська письменниця Ірена Карпа розповіла, як позбутися осінньої депресії. Для цього просто потрібно провести кілька днів у добрій компанії.

Про це Ірена Карпа написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Ірена Карпа зазначила, що осінню нудьгу чи депресію не можна пускати на самоплив. Тому рік тому вона запропонувала вирушити до Бургундії, де саме зібрали врожай винограду і можна досхочу дегустувати вино.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

"У Бургундії, наприклад. Тому що там якраз зібрали врожай, і не залишається нічого, крім як дегустувати вино і ...писати. Що, не думали писати?.. А їсти ви любите? жити? А деталі помічати, щоб життя на автоматі не проходило?

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще
Ірена Карпа запропонувала своїм шанувальникам пожити на віллі в історичному центрі Бона, де вона допоможе розвинути впевненість та натренувати паблік-спікінг. Крім цього Карпа також пропонує погуляти виноградниками та скуштувати місцевий сир.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

" Ну і звичайно ж, не навчанням єдиним. Ми з вами ще будемо гуляти виноградниками, є равликів, боротися за життя з найсердечнішим на світі (і найсмачнішим!) сиром Époisses, дегустувати вишукані вина в "Найдовших винних льохах Бургундії. Будете поштиві - навчу готувати півня у вині. І візьму вас на базар трюфелі купувати. І пікнік влаштуємо з шампанським та устрицями в місці сили", - підсумувала Ірена Карпа.

Таким чином, Ірена привертала увагу до свого закритого курсу. Цікаво, що щодо "повернення до життя" та "лікування від ханедри" у письменниці зараз...

Нагадаємо, що Ірена Карпа знайшла спосіб, як "*башити" і не "про*бати" життя.

Раніше ми повідомляли, що Ірена Карпа заспівала через усіх закоханих, хоча вірші писати не любить.