Анна Різатдінова, олімпійська призерка з гімнастики, а також відома тим, хто не терпить газ показала, як докладає зусиля, щоб досягти успіху.

Чемпіонка поділилася в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 160 тисяч людей, своїми статутами. Вона показала, як займається, та не втрачає наполегливості, щоб досягти поставленої мети.

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Успіх не приходить до вас. Ти йдеш до цього. Продовжуй. - написала дівчина.

На відео Анна займається з лентою. Вона крутить її, а потім за спиною намагається перекинуть з руки в руку. Наразі це її не вдається, лента падає, але вона не здається, піднімає і раз за разом змінюєш це мавт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях із захопленням прокоментували наполегливість та цілеспрямованість Анни. Не так давно Анна показувала, що необхідно зробити, щоб подолати емоційний страх. Вона розписала п'ять вправ, та показала, як їх робити.

"Все зможемо", "Супер", "Анна, чи є в тебе хлопець", "Ти неймовірна", "Це 100%", - написали в коментарях.

Анна Різатдінова, коментарі. Фото : instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова, коментарі. Фото : instagram.com/anna_rizatdinova/

Нагадаємо, ми писали, що Анна Різатдінова з "Танців з зірками" показала заплакані очі та розповіла про душевний біль: "Не думала, що викладатиму таке фото".

Як повідомляв "Знай.ua" олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова підказала, чим зняти стрес: "На фотку дивлюсь хочу..."

Також "Знай.ua" інформував, що чемпіонка світу Анна Різатдінова у спокусливому топіку вирішила дати поради українкам: "Хочу..."