Співачка Еліна Мбані, яка нещодавно випустила свої перші проби самостійних робіт, показала бездонне декольте.

Зірка "Жіночого кварталу" та сольна співачка Еліна Мбані на своїй сторінці в Instagram розповіла про те, що набула і що втратила через війну.

Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/
Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/

Еліна зробила фото в топіку та олімпійці, відкриваючи огляд на прекрасну зону декольте. Проте у блозі дівчина міркувала про війну.

Еліна розповіла свою історію, як з'явилася у Києві у той день, коли його вчергове обстрілювали після певної перерви, як реагувала вона, дивно спостерігаючи за природою, та як реагувала природа, нашорошившись.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

По дорозі в метро я дивилася в небо, а воно було таке ж блакитне. Ніби природа живе окремим життям, але птахи співали вже не такі веселі пісні. - розповіла Еліна.

Дівчина розповідала свої спостереження, як милувалася красою людей, жінок, дітей.

Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/
Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/

Гортаючи стрічку інстаграму, я натрапила на відео, як учні вчаться у підвалах. За них потім боротимуться найкращі компанії усього світу. Також наші люди всього за день зібрали 200 мільйонів гривень на допомогу. - написала Мбані.

НА думку Еліни, війна також нам дала багато потужних інструментів, багато розуміння та емоційного доросління, а у тих з іншого боку війна дуже багато забрала.

"От яка!", "Сумно", "Це дійсно так", - написали в коментарях.

Еліна Мбані, коментарі. Фото: instagram.com/elinambanii/
Еліна Мбані, коментарі. Фото: instagram.com/elinambanii/

Нагадаємо, ми писали, що Еліна Мбані розповіла чи замовляли її, як дівчинку з "Кварталу": "Занадто вульгарно".

Як повідомляв "Знай.ua", що зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані показала пікантну фотосесію без білизни: разом з Мартою Адамчук.

Також "Знай.ua" інформував, екзотична красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані похвалилася пристрасними кадрами: "Значущий день для мене".