Знаменита російська виконавиця та дружина шоумена Максима Галкіна Алла Пугачова поділилася спільним фото зі співачкою Земфірою, яка напередодні виступила у Тель-Авіві. Фото Примадонна опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Співачка Земфіра виступила у Тель-Авіві, де засудила війну, розв'язану Кремлем проти України. Вона прокоментувала масований ракетний удар російською армією, який відбувся 10 жовтня і закликала припинити все. Втім, до цього такими публічними заявами зірка не вирізнялася, а на її концерті не обійшлося без скандальних нюансів.

Земфіра. Фото: скрін youtube
Земфіра. Фото: скрін youtube

Виступ Земфіри відвідала Алла Пугачова, яка ще на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну виїхала до Ізраїлю разом із чоловіком та дітьми. Примадонна зробила пам'ятне спільне фото і, зважаючи на все, дуже захопилася як виступом, так і новою позицією зірки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Земфіра! Особистість! Талант! Вона як дитина вразлива, але непохитна. Браво!!!", - підписала фото Примадонна.

Зустріч двох легенд захопилися і шанувальники.

"У темний час добре видно світлих людей", "Ви дві легенди і найкращі співачки країни. Дуже різні всесвіти, що не перетинаються. Але кохані мною. Яке щастя, що тепер ви перетнулися", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що Земфіра в Ізраїлі виступила проти війни, але у відвідувачів відібрали на вході українські прапори.

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, ми писали, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Дякую Богу".