Рік тому весь світ обговорював серіал про виживання "Гра у кальмари". За мотивами цієї картини Україна знайшла чудовий спосіб для нового тролінгу росії.

На офіційній сторінці нашої країни у Twitter з'явився кумедний пост про "Гру в кальмари" між Україною та росією.

Приводом для тролінгу стало одне з випробувань на виживання, яке було показано в гучній історії від Netflix. Так, якби росії довелося взяти участь у грі "цукрові стільники", то їй довелося б впоратися з непростим завданням, подряпати з кола вельми непросту фігуру - герб України.

Скріншот допису
Скріншот допису

За сюжетом гучного серіалу "Гра в кальмара" учасники гри позбавлялися життя за програш. Комусь траплялося коло, комусь квадрат, а найскладнішою фігурою була парасолька.

Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube
Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
У росії тоді ніяк не відреагували на тролінг із боку України. У мережі ця публікація встигла стати мемом. Користувачі зазначають, що Україна не залишила росії жодних шансів на перемогу.

Але зараз наші співгромадяни пішли ще далі і виявили, що путін особисто перетворив росіян на учасників "Гри на кальмари".

У мережі показали казарму, де тримають "мобіків" путіна, а самого диктатора представили, як гравця під номером 001. На жаль, у першій частині цей гравець вижив у ході гри, оскільки був творцем, але помер потім. Сподіватимемося, що друга частина порадує нас таким же фіналом.

@marchelisimo

♬ Pink Soldiers - 23

Коментатори гідно оцінили ролик:

"Ніхто не виживе і гроші підуть до діда", "Хімарс де? Де Хімарс?", "Назва другого сезону: Мобілізація", "Замість квадратів і трикутників зет і в", "Гра почалася", "Чому хаймарс стоїть без діла?", "Гра в пакет новий сезон", "Дайте джавелін я все зроблю сам"...

Нагадаємо, що жителі Білгорода більше не почуваються частиною росії, адже у путіна нові "іграшки".

Раніше ми повідомляли, що ракетні удари незабаром припиняться: голова НАТО Столтенберг пояснив, чому.