Дочка відомої української виконавиці Олі Полякової Маша розповіла про курйозну ситуацію, яка сталася з нею на навчанні в Лондоні. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Полякова знаходиться в Лондоні, де проходить навчання в престижному музичному університеті, мабуть, через це вона досить рідко радує шанувальників новими публікаціями в соцмережі. Втім, зрідка вона знімає коротенькі ролики, які ділиться подіями у житті.

Маша Полякова. Фото: скрин відео
Маша Полякова. Фото: скрин відео

Так, цього разу Маша Полякова вирішила поділитися курйозною історією, яка сталася з нею у гуртожитку. Дочка співачки, ймовірно, вирішила позайматися на гітарі, але втратила медіатор. Вона розповіла, що три дні шукала його, доки не зрозуміла, що насправді не втрачала його, він постійно перебував під рукою. Ситуація помітно розлютила дівчину, судячи з її емоційної розповіді.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я три дні, три дні намагалася знайти свій медіатор. Три дні! Зараз покажу, де він був. Моя логіка забула про те, що вона налупила власник для медіатора позаду гітари. Вона в мене завжди стоїть передом", - розповіла Маша та емоційно вигукнула наприкінці відео.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова вирішила порадувати чоловіка Вадима, але вийшло тільки хатню робітницю: "Катя, давайте ригати".

Також наш портал інформував, Оля Полякова нарвалася на щось смачненьке у Dzidzio, до рота все не влізе: "Слухайте, вона реально..."

Крім того, ми писали, Оля Полякова дізналася, як відома журналістка принизила Машу Єфросініну: "Яко бути дурою?".