Марічка Падалко порушила питання про захворювання щитовидної залози. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться із багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями у Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на 194 тисячі осіб, які активно лайкають та реагують на її публікації.

13 жовтня вона опублікувала посаду в Інстаграмі, в якій попередила жінок про захворювання щитовидної залози. Вона назвала можливі симптоми проблем із цим органом.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Вічна втома та незрозуміла вага. І ти часто - це "хороша", то "зла". Причому, "зла" значно частіше. Але насправді це зовсім не "ти", і навіть не "осінь", а маленька "метелик" у твоїй шиї, яка так часто керує твоїм життям і роль якого ми часто недооцінюємо. Це все про щитовидку
, - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Жінка повідомила, що страждала на ці проблеми протягом п'яти років. Однак згодом вона зробила аналіз та отримала діагноз гіпостеріоз.

, – повідомила вона.

Нагадаємо, що Марічка Падалко згадала лихі 2000-ті та перші кроки в кар'єрі.

Раніше ми повідомляли, що Марічка Падалко поділилася успіхами ЗСУ та показала "кислотну" реакцію пропагандиста соловйова.