Відомий український музикант та блогер Володимир Дантес вирушив у черговий раз до Польщі. Цього разу він проведе кілька тижнів в оточенні свого друга Олексія Дурнєва, доки нова дівчина сидить удома з малечею.

Нові stories були опубліковані на їхніх сторінках у соціальній мережі Instagram, активними користувачами якої вони є.

Справа в тому, що чоловіки вирішили зробити благодійні концерти по Європі, щоби зібрати гроші для Збройних сил України.

"Привіт, ми вже в Кракові, і чекаємо на вас сьогодні, тож давайте приходьте. Сьогодні буде ПОЖЕЖА. Як завжди чекаємо на ваші історії та особисті питання, які турбують. Все анонімно" - зазначає Володимир Дантес.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Досить цікаво, чим закінчиться цього разу концерт, адже минулого разу колишній чоловік Наді Дорофєєвої влип у невеликий скандал. Він відкрито почав жартувати про те, що його колишня спить із його колишнім найкращим другом, і тепер сам Дантес спить із колишньою дружиною свого колишнього кращого друга Дашею Кацуріною.

Це не сподобалося глядачам, а зокрема шанувальникам Наді Дорофєєвій. А сам Володимир Дантес не бачить у цьому нічого такого, адже розповів правду зі сцени.

Дурнєв і Дантес, скрін з відео
Дурнєв і Дантес, скрін з відео

Кожен зможе анонімно поставити своє запитання, і цим поставити тему для обговорень. Найімовірніше без теми нових стосунків музиканта не обійдеться, адже через півроку розлучення вони є головною темою для розмови у сфері шоу-бізнесу.

Олексій Дурнєв же позначив відразу, які питання і теми вони чекають: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні. Все у стилі молодих хлопців.

Олексій Дурнєв, фото: Instagram
Олексій Дурнєв, фото: Instagram

Нагадаємо, що Вова Дантес показав, як Кацуріна швидко зайняла місце Дорофєєвої у будинку його мами .

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес вибачився перед мамою, ставши "поганим українцем"

Також, Вова Дантес із сивиною після обстрілів пообіцяв окупантам розплату від ЗСУ