Відома українська акторка та зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла, як на чужині почала збирати гроші для українських захисників.

Про це дівчина розповіла у своєму новому інтерв'ю для програми "Життя відомих людей".

Наразі актриса проживає в іншій країні, куди їй довелося тікати від повномасштабної війни в Україні. Це Німеччина, і разом зі своїм коханим вони проводять цей складний час разом.

Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube
Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube

При цьому навіть за тисячі кілометрів від будинку вона не забуває про війну в Україні і продовжує допомагати фінансово Збройним силам України.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Щонеділі влаштовуються благодійні концерти за допомогою інших українців, які опинилися в такому ж становищі у Німеччині ще на початку повномасштабної війни.

"Не можу сказати, як мені живеться на новому місці, тому що подумки я завжди все одно вдома. У Києві. І я, знаєте, не інтегруюся, якщо чесно. Спілкуюся, по суті, з українцями тільки. Щотижня в неділю, в сім вечора, ми робимо благодійні концерти на підтримку України, де збираємо гроші.Ми навіть жартуємо, що ми, як у церкві, передаємо коробку, і просто люди донатять.Коли влітку було тепліше, ми виходили на вулицю, ставили коробку, співали та збирали гроші на ЗСУ" - каже Дарія Петрожицька.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Усі зароблені кошти вирушають на потреби наших захисників, і навіть перебуваючи у безпеці вона регулярно моніторить усі новини, стежить за подіями, та чекає, коли зможе повернутись додому.

Далі актриса розповіла, як їй живеться з хлопцем під одним дахом. Родом чоловік із Харкова, але вже 9 років живе в іншій країні. Коли вона тільки приїхала туди, то боялася навіть посміхнутися, прогулятися, а також випити кави.

"По-різному буває. Хвилями. Люди починають жити разом. А ще така обставина, як війна, яка нас і зближує, і навпаки. Особливо на початку я була постійно в новинах, і були сварки через те: "Даш, трошки заспокойся, трохи дай собі пожити" - підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як бореться за Україну, перебуваючи у Німеччині .

Раніше повідомлялося, що химерна Дар'я Петрожицька з "Папіка" з гучномовцем закликала не зупинятися, заради перемоги

Також, Дар'я Петрожицька із серіалу "Папік" здивувала лизанням собаки замість Ельдара Кабірова.