Тіна Кароль раніше посилала найбагатшу людину планети - власника Tesla, SpaceX Ілона Маска - у напрямку "російського корабля" після його чергової суперечливої ​​публікації, пов'язаної з війною. Згодом цим шляхом, хоча досить очевидно, пішла російська "опозиціонерка" Ксенія Собчак, яка вкотре довела, що не потрібно серед них шукати добрих людей.

Але зараз не про це - зараз поговоримо про одну з Instagram Stories, опубліковану виконавицею останнім часом.

Тiна Кароль. Фото: скриншот youtube
Тiна Кароль. Фото: скриншот youtube

Вона стосується українських військовослужбовців, котрі вирішили пояснити простим громадянам те, чим є Донецька та Луганська області.

"Я хочу доводити, що Донбас — це не те, що люди там вигадали. Наш регіон (і Маріуполь зокрема) – це те, що тримає оборону і не дає пройти ворогові", - пише один із наших захисників у Instagram.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

"Гордимось", "Наші герої", "Наша гордість", "Донбас - це Україна, я з Краматорська, і ніколи на цей регіон нікого не чекав, бережіть себе", "Я з Маріуполя і наші хлопці - воїни з Азовсталі ГЕРОЇ. Низький поклон", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль зрівняла Ксенію Собчак з Ілоном Маском через "Азов": "Що з цього випливає?"

Як повідомляв "Знай.uа", спекотна Тіна Кароль відмовилася від спідньої білизни і нагадала Дану Балану, хто тут хижачка: "Немає слів, це реально"

Знай.uа писав, Тіна Кароль розповіла про молитву вдови, читаючи її кожен день: "Що ви хочете почути?"