Слава Фролова - відома українська телеведуча, журналіст та режисер, радіоведуча, яка відома більшості телеглядачів через участь у шоу "Україна має талант" як один із членів журі.

Вона не надто часто спілкується з аудиторією в Instagram, проте коли робить це - робить це в крапку, потрапляючи до самого серця.

Слава Фролова, фото: Instagram
Слава Фролова, фото: Instagram

Її публікацію звернено до українців після важких ракетних ударів по українських містах.

"Ми витримаємо! Передсмертна агонія ворога потворна і він намагатиметься зробити наостанок, як можна нам болючіше. Ми це знаємо. Тому благаю, ховайтеся в укриттях, подбайте про дітей, старих, тварин. Не забувайте про самотніх. та слабких сусідах. Запасіться водою, їжею, батарейками, пауербанками, медикаментами і зберіть важливі поки що в рюкзаках", - пише Слава Фролова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але найголовніше, за її словами, триматися гідно, не панікувати – особливо якщо у вас є діти. І насамкінець Слава запропонувала згадати захисників "Азовсталі", які довели міць українського народу.

Слава Фролова, фото: Instagram
Слава Фролова, фото: Instagram

До цього тексту вона прикріпила зображення з картою України та Росії, порівнявши їх з історією про Давида та Голіафа.

Нагадаємо, росія вивозить з Білорусі боєприпаси та техніку: Лукашенко піде воювати картоплею, як зважиться напасти

Як повідомляв "Знай.uа", Олексій Арестович розповів, для чого путін спробував насіяти паніку над Україною і чому зробив тільки собі гірше

Знай.ua писав, "Король жахів" Кінг відреагував на стрибка росіян через підрив Керченського мосту: "Довбаний цинізм"