Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена артиста Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок із шанувальниками та посвячує їх у найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб.

Раміна Есхакзай вирішила трохи відволіктися від жахливих подій в Україні та порадувати аудиторію чарівним фото зі зйомок. У кадрі журналістка постала з глибоким декольте, макіяжем та симпатичними прикрасами. Такий образ їй підготували для фотосесії, результати якої скоро всім покаже.

Скріншот з Instagram, Раміна
Скріншот з Instagram, Раміна

Також зірка зізналася, що їй хотілося б частіше розміщувати такі гарні фото, але доводиться "підлаштовуватись" під сьогоднішні реалії. Ще її дуже непокоїть доля земляків, які живуть в окупації.

"Хочеться постити такі фото, а не моніторити новини сидячи в бомбосховищі... А коли думаю про те, що є люди, які з лютого живуть в підвалах, взагалі нічного не хочеться", - написала Раміна.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Колишня Козловського поцікавилася, як справи у її шанувальників, і відповіді були різні - у деяких не залишилося сил, інші не падають духом.

Раніше ми писали про те, що Раміна Есхакзай дізналася у Кондратюка, навіщо українські артисти тягалися до Москви

Як повідомляв Знай.ua, Раміна Есхакзай прокоментувала лист Ані Лорак, який "тягають" у мережі з 14-го: "Безпросвітна тупість"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміна показала справжні обличчя окупантів, але "хороших" не шукала: "Впрягатися за когось"