Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв зробив новий розклад на найближче майбутнє для українців, які зазнали багато стресу та болю через обстріл 10 жовтня. Він виділив декілька областей, які знову можуть зазнати жорстоких атак.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Прильоти, за його словами, можуть бути практично по всій Україні.
У Запоріжжі ситуація підвішена, його окупанти хочуть ізолювати від країни.

Харків також чекає багато негативу і навіть фінансова криза. У Дніпрі все піде на спад за 3-4 тижні, але загроза прильотів зберігається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У них є дуже крутий план. Я впевнений на сто відсотків, але повний місяць руйнує все абсолютно", - розповів Гордєєв про ситуацію в Херсоні та ЗСУ.

Українців у Хмельницьку всіляко залякуватимуть і нещадно атакуватимуть, тож екстрасенс попросив набратися сил і не панікувати.

Раніше ми писали про те, що езотерик Макс Гордєєв розповів, як зробити домашній вівтар: "Для тих, хто не боїться"

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Гордєєв розкрив диявольський план путіна - пробудити антихриста: "Отримати зірочку від Люцифера"

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв попередив про можливість повторного наступу окупантів на Харків: "Тримайтеся"